torstai 2. maaliskuuta 2017
Back to the basics!
Olen ehdolla huhtikuun kunnallisvaaleissa 2017
Espoon
vihreiden listalla!
n


Ympäristöpuolueen jäsenenä ykkösasia on ilmastonmuutos!

Vihreä liike on perustettu herättämään ihminen kulutususkosta, vaikka kasvun rajat on jo monesti ylitetty.

Taloudellisen kasvun nimiin emme voi nojautua. Tavaraa riittää ja uusia kauppakeskuksia rakennetaan. Aivan kuin jäisimme ilman!
Kuntavaaleissa teemme valintoja, jotka voivat muuttaa asenteita.
Pienetkin myymälät ja palvelut ovat arvokkaita, kun ne sijaitsevat lähellä.

Kunta tekee hankintoja, valintoja ja päätöksiä:
Haluammeko jatkaa markkinoiden ehdoilla, viivyttää tärkeitä päätöksiä, koska EU:n päätöksistä huolimatta lobbarit viivyttävät niiden voimaan tuloa:

Fortum käyttää edelleen kivihiiltä, dieselpartikkelit tupruttavat edelleen, kiellettyjä palonestoaineita on meilläkin vielä käytössä eivätkä roundupit ole hävinneet myymälöiden hyllyiltä.

tarvitsemme henkistä kasvua, ajattelua, jossa muukin kuin, markkinatalous määrittelevät elämämme kulkua tai sen arvoa. Otamme vaikka esille rakentamisen, jossa valinnolla on merkitystä.
Asuntotuotanto ei ole vain lukuja, vaan hyvä yhdyskuntasuunnittelu ottaa huomioon erilaiset tarpeet ja väestöryhmät. Esteettömyys tarkoittaa silloin myös sitä, että rakennamme kaikille. Emme rajoita liikuntavammaisen sosiaalista kanssakäymistä, vaan laajennamme ajatusta esteettömyydestä niin, että kotimme ja palvelumme ovat kaikkialla hyvin saavutettavissa. Automarkkettijen aika pitäisikin olla jo ohi.

Olen ajatellut, että nostan vaaliteemoikseni ne asiat, jotka ovat pitkään olleet omassa elämässäni koskettavia kysymyksiä. Siksi otan esteettömyyden yhdeksi läpäiseväksi teemaksi.

Monimuotoisuus on toinen, joka on, ei sillä nimellä, mutta lapsuudestani asti tärkeä. Luonto, luonnonmukaisuus, lajituntemus, kasvit, linnut ja perhoset. Kouluissa kerätään taas kasveja, mikä on hieno juttu.
Arki on rikasta, kun voi seurata, mitä tapahtuu lähiluonnosta. Pidetään kiinni monimuotoisuudesta ja lajirikkaudesta: Joka asuinalueella pitäisi lapsilla ja myös vanhuksilla oma niitty perhosineen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti